Nutcase Witte fietshelm Vio - Blanco Gloss MIPS Light

Moderne helm voor tieners en volwassen met geïntegreerd LED licht

Staat: Nieuw product

Nutcase

Wil je graag opvallen in het verkeer tegelijk de meest veilige fietshelm vinden? Kies dan voor de VIO fietshelm, dankzij de geintegreerde LED verlichting ben je al vanop 150 meter zichtbaar.

Met de extra beschermende MIPS-technologie en de 360˚ LED-verlichting ga je gerust de baan op met deze Nutcase en licht je de donkere straten met plezier op.

169,90 €

135,92 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : VIO-1006

CollectieVio
TypeFietshelmen
KleurWit

Moderne en super veilige Vio fietshelm Blanco Gloss MIPS Light uit de collectie van Nutcase. In de kern heeft de Vio een exclusief en gepatenteerd Exo-skelet, waardoor de VIO een van de lichtste 360° LED-helmen op de markt is. Fiets veilig tijdens donkere dagen dankzij deze MIPS-helm met geïntegreerde verlichting!

✔ Extra bescherming tegen rotationele kracht dankzij het toonaangevend MIPS systeem in de helm
✔ Glossy finish
✔ Met magnetische Fidlock-systeem om de helm makkelijk aan en uit te doen
Geïntegreerd 360˚ LED-verlichting: aan de voorzijde produceert het witte LED licht 200 lumen en de rode en oranje zij- en achterlichten 65 lumen.
✔ 360° zichtbaarheid en reflecterende details 
✔ Comfortabele fit en afneembare visor

Maten: Verkrijgbaar in 2 maten: S / M (55-59 cm) en L / XL (59- 62 cm)
Gebruiksadvies: de lichten van de VIO-helm kunnen 3 uur branden en zijn eenvoudig op te laden via USB.

_

Helmen saai en vervelend? Dat is buiten NUTCASE gerekend. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming voor je baby, kind of jezelf. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.666
Helmen saai en vervelend? Dat is buiten  NUTCASE  gerekend. Als je op zoek gaat naar een goede, veilige én leuke fietshelm voor je baby, kleuter, kind of jezelf kom je al snel bij dit heerlijk merk. De 'I love my brain' fietshelmen bieden optimale bescherming en komen in verschillende maten en collecties van Baby Nutty, over My Little Nutty tot de urban Street collectie. De helmen zitten comfortabel en zijn er in tal van designs. Soms zijn het net kleine kunstwerkjes, altijd zijn het eyecatchers die je doen opvallen. Eindelijk een helm die je wél graag wil dragen dragen. Waar je ook woont, hoe oud je ook bent of op wat voor soort fiets je rijdt, of je nu voor het eerst een ritje maakt op je loopfiets of elke dag door de stad cruised. Nutcase heeft een helm die bij je hoofd en bij je ziel past. Don't be a nutcase, wear a NUTCASE!