Olijke Bontoy Muntgroene Loopauto - Walvis Viki

Staat: Nieuw product

Bontoy

HEB901

Fun to see, fun to ride! Ken jij de Bontoy Friendimal al? Het is een innovatieve en originele loopwagen die zich op vele vlakken onderscheidt van anderen en bovendien meegroeit met je kind zodat je er extra lang geniet van hebt.

Het rijgemak is subliem dankzij de 4 wendbare en stevige wielen die geruisloos zijn. De simpele, maar duidelijk herkenbare vorm wekt niet enkel de nieuwsgierigheid, maar stimuleert ook de verbeeldingskracht en fantasie van je kleintje. Geloof ons je kleintje is meteen vertrokken!

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 200000

Bontoy muntgroene loopauto Walvis Viki is een fijn loopwagentje met vier wielen in de vorm van een vrolijke roze walvis. Deze loopwagen groeit mee met je kind want je kan hem makkelijk in een hogere stand klikken. De naam van het merk is dan ook afgeleid van het Franse ‘Bon’ en het Engelse ‘Toy’. Twee aspecten die het merk hoog in het vaandel draagt.

  • Safety first! Bij de ontwikkeling van elk product staat de veiligheid voorop, zonder gebruik van schadelijke stoffen en getest volgende de laatste regels.
  • Niet gewoon een stuk speelgoed! Bontoy ontwikkelt speelgoed waar je kind een band mee kan opbouwen. Het zijn net vriendjes die je kindjes begeleiden en aan hun zijde staan bij elke stap die ze zetten.
  • Fijne motoriek: het speelgoed bevordert de creativiteit en verbeelding van je kind en ondersteunt de fijne motoriek.
  • Wendbaarheid: het wagentje  is makkelijk duw- en stuurbaar. Bovendien zijn de wielen volledig geluidloos. Zo kan je kind uren en uren spelen zonder iemand te storen.
  • Innovatie: Elke dag probeert Bontoy om een stap verder te gaan in het maken van speelgoed dat je dagelijkse leven makkelijker maakt en tegelijk een minimum impact om het milieu heeft. 

 

Materiaal: kunststof, vrij van nare stoffen - CE label
Afmetingen: 65 x 30 x 25 cm
Max belasting: 100 kg
Gewicht: 5,4 kg
Leeftijd: 18 maanden tot 8 jaar

_

Net zoals ouders, is voor BONTOY enkel het allerbeste en meest veilige goed voor je kinderen. Bontoys is een populair merk van ride-on speelgoed van de hoogste kwaliteit. Deze missie, samen met luisteren naar de ervaring en inzichten van ouders, maakt hun speelgoed geliefd over de hele wereld!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Voor  BONTOY is enkel   het allerbeste en meest veilige goed voor je kinderen. Eigenlijk net zoals je zelf in het leven staat. Bontoy is een populair en kwalitatief merk van ride-on speelgoed van de hoogste kwaliteit. Hun missie? Van Bontoy het meest geliefde speelgoed maken door te luisteren naar de ervaringen en inzichten van ouders. Meegroeiende loopwagentjes voor jouw kids De loopwagentjes groeien mee met je kind en zijn hyper wendbaar. De simpele maar duidelijk herkenbare vormen wekken niet enkel nieuwsgierigheid op, maar stimuleren ook de verbeeldingskracht en fantasie van je kleine kapoen. De investering meer dan waard. Naast de kleurrijke loopauto's hebben we ook kindertrolleys waar je kind op kan rondrijden onderweg naar vakantie of een logeerpartijtje. Hoe handig en vooral leuk is dat?