Onmisbare krijt muursticker kalender - incl 4 krijtjes en krijthouder

Staat: Nieuw product

Jaq Jaq Bird

BL117

Eén muursticker en je verliest nooit nog je planning en die van de hele familie uit te oog. Allemaal dankzij deze herbruikbare krijtmuursticker van Jaq Jaq Bird.

Net zoals de krijtboekjes en krijtkleurboekjes is deze sticker dolle pret maar dan voor mama en papa ^_^ Perfect om het overzicht te bewaren en makkelijk proper te maken en opnieuw vol te schrijven als de maand voorbij is.

 

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Grote herbruikbare kalender krijtsticker van Jaq Jaq Bird. Perfect om je eigen planning - en die van de rest van het gezin - nooit uit het oog te verliezen. Bij deze praktische muursticker zitten 4 ButterStixs krijtjes en een handige krijthouder om het schrijven te vergemakkelijken.

Lay-out van de kalender: een maandkalender, plaats voor mededelingen, wekelijkse menu en to-do lijstje.

De sticker is eenvoudig aan op te hangen en kan ook makkelijk worden verwijderd zonder sporen achter te laten.  Je kan de krijtsticker op een gladde muur hangen, maar ook op een kast of houten plaat.

Afmetingen: 58,5 x 89 cm.

Gebruiksadvies: proper maken met een vochtige doek - je mag er ook met klassiek krijt op schrijven - extra ButterStixs apart verkrijgbaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.34
  • Door Ron T.
  •  de 16/12/2019
Matig product. Gewoon een sticker die op een schoolbord lijkt en waar je slecht op kunt schrijven. Ik ga het terug sturen.