Ontzettend boeiend dierenboek

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ22626

Het dierenboek': een fascinerende reis door het dierenrijk. Om alles te weten over de geschiedenis van het leven op aarde! In elk hoofdstuk komt...

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

'Het dierenboek': een fascinerende reis door het dierenrijk. Om alles te weten over de geschiedenis van het leven op aarde! In elk hoofdstuk komt een andere dierensoort aan bod: ongewervelden, vissen, amfibieën, reptielen, vogels en zoogdieren.
De soorten worden in volgorde van de evolutie voorgesteld, zodat je een goed beeld krijgt van hoe het dierenrijk zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld. Met meer dan tweehonderd gedetailleerde illustraties.

Auteur: Jenny Broom
Illustrator: Katie Scott
ISBN: 9789401417761
Pagina's: 110
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
283801.27
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.