boîte de rangement à roulettes en bois 'This is where...'

opbergkist op wielen 'This is where ...'

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ29159

MINI Bloomingville (205)

Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- of kinderkamer op. Veel heb je niet nodig. Een originele opberger kan het...

145,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Met hier en daar een kleine touch, fris je in een vingerknip de speel- of kinderkamer op. Veel heb je niet nodig. Een originele opberger kan het speelterrein van je kindje al een ferme boost geven. Net zoals deze houten opbergkist in naturel. Al rollend door de kamer ruimt deze beer alles netjes op, help jij mee?
Vijzen en wieltjes zijn inbegrepen, maar nog niet gemonteerd.

Fill a room with joy - Bloomingville

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6040455.14
Bloomingville staat voor Scandinavisch design, up-to-date vintage & handgemaakte producten. Sinds de oprichting van Bloomingville pronkt de leuze Ever changing homes onder de merknaam. Het Deense merk biedt trendy home accessoires, geproduceerd door in-huis designers met de uiterste zorg en precisie. De unieke stijl van Bloomingville is een mix van ruwe producten met een nostalgische Scandinavische twist en de reproductie van exclusieve stukken uit het verleden, geïnspireerd op Franse brocante. Share your style, tell your story, change your home - Bloomingville.

product referentie :50205305

Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories