Papier Mache Pulp Mix

Mix om de randen van je eigen Muizenhuis mooi af te werken

Staat: Nieuw product

Het Muizenhuis

HMH022

Bouw je eigen Muizenhuis (18)

Het originele Muizenhuis is gemaakt van kartonnen dozen en ook van papier-mache. Met deze Papier Mache Pulp Mix maak je in een handomdraai een papier mache papje om de randen van je eigen Muizenhuis mooi af te werken.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MH02004

Pulp mix van papier mache is ideaal om jouw Muizenhuis de finishing touch te geven. Ook Karina Schaapman, de maker van het Muizenhuis heeft het originele Muizenhuis afgewerkt met papier mache. Dat geeft het Muizenhuis zijn karakteristieke uiterlijk. Gebruik de mix ook om mooie balken te maken of muren te bekleden.

Leeftijd: Voor kinderen vanaf 6 jaar, belangrijk: het liefst met toezicht van ouders gebruiken.
Afmetingen verpakking: 23,4 x 17,4 x 6 cm

_

Welkom in de wereld van Sam en Julia. Ga jij mee op avontuur? Ontdek de kinderboeken of bouw je eigen Muizenhuis. De verhalen van de twee beste vrienden Sam en Julia vormen de basis van de boekenreeks van HET MUIZENHUIS, voor kindjes vanaf 3 jaar. Er valt altijd iets nieuws te ontdekken en de Muizenhuis boeken groeien mee met je kinderen. Hoe ouder ze worden, hoe meer details ze in de foto’s zullen ontdekken. En de verbeelding wordt enkel groter met de unieke knutselsets, XL kleurplaat of kleine muisjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Bouw je eigen Muizenhuis
Inspiratie en stories