Pastelkleurig 2in1 ledikant & juniorbedje - Kili

Staat: Nieuw product

Sebra

Dit wondermooie handgemaakte ledikantje uit berkenhout wordt dé eye-catcher van de kinderkamer! Het is heerlijk slapen in het 'Kili' bedje van...

799,95 €

559,97 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2074

STOP/FINISTOP
Dit wondermooie handgemaakte ledikantje uit berkenhout wordt dé eye-catcher van de kinderkamer! Het is heerlijk slapen in het 'Kili' bedje van Sebra, en omdat het lekker makkelijk meegroeit kan je kindje erin slapen tot 7 jaar! Het Kili bedje voldoet aan de Europese veiligheidsnormen onder code EN716-1:2008. Je schuift het ledikantje makkelijk uit naar een bedje van junior formaat, met extra poten voor de stevigheid. Kies tussen een pastelkleurig bedje voor een jongen of een meisje. Aangepast matrasje is elders op de site verkrijgbaar.

Formaat ledikant:
L110 x B80 x H90 cm.
Formaat juniorbed:
L150 x B80 x H90 cm.

Dit product wordt gratis bezorgd in België via palletvervoer. Voor levering in Groothertogdom Luxemburg, Nederland en Duitsland is er een extra kost (kies deze optie). Voor levering in andere landen, contacteer eerst de kleine zebra klantendienst voor de geldende bezorgtarieven.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
00035
Sebra Interior maakt prachtig Deens design . Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.