Pastelstiften - Candy

Set van 6 pastelkleurige markeerstiften met dubbele punt

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER348

Mini cadeautjes, maxi pret! (211)

Het lijken net snoepjes maar deze unieke pastel stiftjes zijn geen snoepjes als kan je er wel de mooiste tekeningen mee maken of dingen highlighten.

Ideaal cadeau voor creatieve kinderen Perfect voor alle kunstzinnige projecten.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770131

TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Tiger Tribe's Dubbelzijdige Pastelstiften Candy is een ideaal cadeau voor creatieve kinderen. Deze zes kleurrijke markers met dubbele punt hebben een fijne, spitse punt aan het ene uiteinde en een platte beitelpunt aan het andere uiteinde.

Inhoud set: 6 pastelkleurige markeerstiften met dubbele punt 0,8 mm normale punt aan het ene uiteinde, 3 mm brede beitelpunt aan het andere uiteinde. Niet giftig, sneldrogend, geurloos en in water oplosbaar
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien! In deze tijd van digitale overbelasting zijn de cadeaus van TIGER TRIBE precies wat ouders en kinderen nodig hebben om (terug) plezier te vinden in spelen. Inspirerend speelplezier met TIGER TRIBE Als missie heeft TIGER TRIBE om de aangeboren fantasie van kinderen te voeden en te stimuleren. Met hun unieke producten spelen ze perfect in op de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, zodat ze zich kunnen onderdompelen in een wereld van plezier en avontuur. Veilig en plezierig spelen met kwaliteitsproducten De TIGER TRIBE collectie bestaat uit een breed scala aan creatieve producten, zoals kleurboeken, puzzels, knutselsets, spelletjes en nog veel meer. Elk product is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Geschikte cadeaus voor alle leeftijden Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een speciale gelegenheid of gewoon om je kinderen te verwennen, TIGER TRIBE heeft voor elk wat wils. Hun producten zij n geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zijn een geweldige manier om ze te inspireren, hun creativiteit te stimuleren en ze even weg te halen van de schermen. Kom en ontdek de creatieve wereld van TIGER TRIBE en laat je kinderen genieten van uren speelplezier. Ontdek de prachtige collectie van TIGER TRIBE en laat de verbeelding van je kinderen bloeien!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories