Pastelstiften - Candy

Set van 6 pastelkleurige markeerstiften met dubbele punt

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER348

Mini cadeautjes, maxi pret! (494)

Het lijken net snoepjes maar deze unieke pastel stiftjes zijn geen snoepjes als kan je er wel de mooiste tekeningen mee maken of dingen highlighten.

Ideaal cadeau voor creatieve kinderen Perfect voor alle kunstzinnige projecten.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770131

TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Tiger Tribe's Dubbelzijdige Pastelstiften Candy is een ideaal cadeau voor creatieve kinderen. Deze zes kleurrijke markers met dubbele punt hebben een fijne, spitse punt aan het ene uiteinde en een platte beitelpunt aan het andere uiteinde.

Inhoud set: 6 pastelkleurige markeerstiften met dubbele punt 0,8 mm normale punt aan het ene uiteinde, 3 mm brede beitelpunt aan het andere uiteinde. Niet giftig, sneldrogend, geurloos en in water oplosbaar
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories