Plan Toys - Houten sorteerbus

Trekspeelgoed, sorteerbus uit rubberhout met 3 kleurrijke vormen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

NOE229

Eerste speelgoed van Plan Toys (46)

Deze Sorteerbus bevat 3 kleurrijke vormen. Trek aan het lipje aan de bovenkant van de bus en alle stukjes schuiven eruit.

Kinderen worden aangemoedigd hun aandacht te richten op het sorteren van de verschillende kleuren en vormen in de sorteerbus speelset. Hierdoor ontwikkelen ze zich op verschillende manieren en ondersteunen ze ook hun fantasie door middel van vrij spel.

45,89 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5401

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 1 jaar

Houten sorteerbus Orachard van PLANTOYS is fijn peuterspeelgoed dat je kleintje helpt om te sorteren en te leren tellen. Fijn duw-en-trek-speelgoed om actief mee te spelen en tegelijkertijd hun wiskundige, probleemoplossende, fijne motorische en communicatieve vaardigheden ontwikkelen.

Deze set wordt geleverd met 3 felgekleurde blokken, 1 buschauffeur en een trekbare bus.

Leeftijd: geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
Materiaal: duurzaam gemaakt in Thailand met gebruik van chemicaliënvrij rubberhout, formaldehydevrije lijm, organische pigmenten en kleurstoffen op waterbasis.

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt uit hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.
Collectie Eerste speelgoed van Plan Toys
Inspiratie en stories