Plezant damspel - Carrousel

Staat: Nieuw product

Janod

JS375

Klaar voor een spelletje dammen? Met dit kleurrijk dambord wordt het een waar plezier. De schijven mogen alleen schuin of naar voren worden geschoven, daarbij mogen ze niet over andere stukken heen. Licht groen mag beginnen. Of was het de jongste?

16,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02746

SamenstellingenHout
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Damspel Carrousel van Janod, vrolijk geïllustreerd gezelschapsspel met bonte kleurtjes, botsauto's en kermis elementjes. Dit Janod damspel bestaat uit een opplooibaar spelbord uit stevig karton, 40 houten schijfjes en spelregels in 6 talen (Frans, Engels, Duits, Nederlands, Spaans en Italiaans)

Aantal spelers: 2

Afmetingen: 15,8 x 4,5 x 25 cm

Leeftijd: 6 tot 12 jaar

Non-stop speelplezier met het Franse speelgoed merk Janod - Janod is een Frans speelgoedmerk, gevestigd in de Jura, het gebied waar al jaren lang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Ze maken sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed dat simpel is van ontwerp en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet keer op keer de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Wat het alleen maar leuker maakt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.250.160.45
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar!Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoedDe filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren.Duurzaam speelgoed met oog voor detailElke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.