Plezant knuffeldoekje - Karel Kaper

Staat: Nieuw product

Haba

KZ28281

Onderweg of in bed, het knuffeldoekje Karel Kaper maakt baby's altijd en overal rustig. De speel- en voelelementen boeien snel de aandacht van de kleintjes en als ze moe zijn, kunnen ze met het zachte doekje knuffelen.

24,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301627

TypeKnuffeldoekjes
Leeftijdvanaf de geboorte

Karel Kaper is gemaakt uit verschillende materialen, vormen en kleuren die het spelen stimuleren. Met een lint om een fopspeen aan te bevestigen. Geschikt vanaf de geboorte.

Materiaal: polyester
Formaat: 38x31x12 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3138120.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.