Inlegpuzzel In de paardenstal

Plezante inlegpuzzel - In de paardenstal

Staat: Nieuw product

Haba

HAB471

Met deze leuke houten inlegpuzzel kunnen kleine paardenvrienden het stalleven ontdekken en vormgeven: lekkere wortels als snack voor de trouwe paarden, een gouden beker als prijs voor het laatste toernooi en natuurlijk zadel en hoofdstel.

Kleine handjes pakken de puzzelstukjes perfect vast. Zo is puzzelen echt leuk, samen of alleen!

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304592

TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar

Plezante Haba inlegpuzzel In de Paardenstal met in totaal 6 puzzelstukken die voorzien zijn van grote, gemakkelijk te grijpen knoppen. Fijn geschenk voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag, voor mini paardenfans en een fijne kennismaking met puzzelen. Deze inlegpuzzel bevordert meteen ook de fijne motoriek.

Inhoud: 1 puzzelbord, 6 puzzelstukken.
Afmetingen: 2,6 x 21 x 29 cm
Aantal onderdelen: 6 stuks
Leeftijd: vanaf 12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.29
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.