Plezante inlegpuzzel - In de paardenstal

Staat: Nieuw product

Haba

HAB471

Met deze leuke houten inlegpuzzel kunnen kleine paardenvrienden het stalleven ontdekken en vormgeven: lekkere wortels als snack voor de trouwe paarden, een gouden beker als prijs voor het laatste toernooi en natuurlijk zadel en hoofdstel.

Kleine handjes pakken de puzzelstukjes perfect vast. Zo is puzzelen echt leuk, samen of alleen!

10,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304592

CollectieHouten speelgoed
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar

Plezante Haba inlegpuzzel In de Paardenstal met in totaal 6 puzzelstukken die voorzien zijn van grote, gemakkelijk te grijpen knoppen. Fijn geschenk voor bijvoorbeeld een eerste verjaardag, voor mini paardenfans en een fijne kennismaking met puzzelen. Deze inlegpuzzel bevordert meteen ook de fijne motoriek.

Inhoud: 1 puzzelbord, 6 puzzelstukken.
Afmetingen: 2,6 x 21 x 29 cm
Aantal onderdelen: 6 stuks
Leeftijd: vanaf 12 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.29
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/02/2020
Leuke puzzel in paardenthema; mooie kwaliteit.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!