Plezierig spel - Yathzee Yam's Junior

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ081

Djeco Yam's Junior is de kinderversie van de populaire klassieker onder de spelletjes: Yahtzee. Een gezelschapsspel met dieren voor kinderen volgens de regels van het klassieke Yathzee.

Dit super fun gezelschapspel zal je kleine speelvogel uren in de ban houden, perfect voor regenachtige dagen, koude winteravonden en lange auto-ritten.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05209

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 4 jaar

Yathzee Yam's Junior, het beroemde gezelschapsspel in een leuke Djeco versie met dieren en voor kinderen. Yathzee is een leuk gezelschapsspel waarbij je gooit met de bobbelstenen en probeert zo veel mogelijk combinaties te maken. De speler die als eerste 3 fiches op een rij heeft is de winnaar!. Dit Yathzee spel is ideaal om kinderen bekend te maken met getallen en het optellen van dobbelstenen. De kaarten zijn prachtig geïllustreerd.

Spelinhoud: 4 speelkaarten uit stevig karton, 5 houten dobbelstenen, 24 fiches en spelregels.

Aantal spelers: 2 - 4
Spelduur: ca. 5 min
Leeftijd: van 4 - 8 jaar
Afmetingen doos: 20 x 16 x 3 cm

Het Franse Djeco maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8202.30.122
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!