Yatchzee junior

Plezierig spel - Yathzee Yam's Junior

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ081

Djeco Yam's Junior is de kinderversie van de populaire klassieker onder de spelletjes: Yahtzee. Een gezelschapsspel met dieren voor kinderen volgens de regels van het klassieke Yathzee.

Dit super fun gezelschapspel zal je kleine speelvogel uren in de ban houden, perfect voor regenachtige dagen, koude winteravonden en lange auto-ritten.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Yathzee Yam's Junior, het beroemde gezelschapsspel in een leuke Djeco versie met dieren en voor kinderen. Yathzee is een leuk gezelschapsspel waarbij je gooit met de bobbelstenen en probeert zo veel mogelijk combinaties te maken. De speler die als eerste 3 fiches op een rij heeft is de winnaar!. Dit Yathzee spel is ideaal om kinderen bekend te maken met getallen en het optellen van dobbelstenen. De kaarten zijn prachtig geïllustreerd.

Spelinhoud: 4 speelkaarten uit stevig karton, 5 houten dobbelstenen, 24 fiches en spelregels.

Aantal spelers: 2 - 4
Spelduur: ca. 5 min
Leeftijd: van 4 - 8 jaar
Afmetingen doos: 20 x 16 x 3 cm

Het Franse Djeco maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8202.30.122
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!

product referentie :DJ05209