Pomplemoes Roze Zonnebril Voor Baby's - Diabola 2.0

Staat: Nieuw product

Ki ET LA

Op zoek naar een goede baby zonnebril? Het Diabola montuur biedt de kostbare, eerste zonnebescherming voor de allerkleinsten in alle comfort en veiligheid. Deze baby zonnebrillen zijn ongelooflijk licht en passen zich aan het gezicht van baby's aan naarmate hun neusbrug groeit.

Het innovatieve design maakt dat deze babyzonnebril haast onbreekbaar is en dus bestand tegen zelfs de kleinste, ontdekende handjes.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : D1SUNGRAP

CollectieDiabola
TypeZonnebrillen
KleurRoze

De DIABOLA 2.0. babyzonnebril pompelmoes van Ki-ET LA is één van de stevigste, hipste en meest comfortabele baby zonnebrillen op de markt. Zo heeft deze UV-zonnebril een onbreekbare frame uit 1 geheel, dikke beschermende glazen en groeit het design zelfs mee met je baby. Het drukt niet tegen de oren van groeiende baby's of drukken niet op hun neus.

Dit lichtgewicht DIABOLA montuur is speciaal ontworpen voor inimini zonnekloppers van 0 - 12 maanden én groeit mee met je kleintje! Dankzij het 2-in-1 design: 0 tot 6 maanden in positie 1 en vanaf 6 tot 12 maanden in positie 2, je draait het babybrilletje gewoon om en zo groeit het mee met je baby.

Deze zonnebril voor baby's heeft een anti-UVA, anti-UVB en anti-UVC filter, een anti-blauw licht filter die schittering verminderd en heeft hij brillenglazen van 3,2 centimeter hoog waardoor de ogen van je kleintje volledig afgeschermd worden. De zonnebril is tevens lekker flexibel en de glazen zijn haast onbreekbaar, helemaal babyproof dus. Al deze voordelen maken deze flexibele zonnebril tot een van de beste op de markt. Niet zo een fan van roze? Dit montuur is beschikbaar praktisch alle kleuren van de regenboog, jouw favoriet zit er vast ook tussen!

DIABOLA’s leukste eigenschappen op een rijtje:

  • 100% onbreekbaar: stevige, onbreekbare glazen en buigbare pootjes, helemaal gemaakt op maat van kleine kindjes.
  • 100% bescherming: maximale bescherming tegen de zon, dikke glazen van sterk polycarbonaat en 3,2 cm hoog voor een complete bescherming van de oogjes, categorie 4. Anti-UVA, anti-UVB, anti-UVC filter en inclusief blauw licht/ beeldschermfilter.
  • 100% veilig: brilmontuur uit bi-materiaal met extra flexibel ZigZag-scharnier voor eenvoudige behandeling van de brilbenen in alle richtingen, zo kunnen vingertjes ook niet tussen de beentjes vastzitten en zijn er geen kleine onderdelen die ingeslikt kunnen worden.
  • 100% comfort: ergonomisch en comfortabel om te dragen, flexibel montuur en lichtgewicht. Inclusief zacht touwtje om de bril niet te verliezen en op zijn plaats te houden tijdens het spelen. De brilletjes oefenen ook geen druk uit op de neus of rond de oortjes.
  • 100% ecologisch: recycleerbaar montuur, herbruikbare en recycleerbaar, ronde verpakking.
  • 100% slim: de Ki ET LA zonnebrilglazen kunnen worden vervangen door corrigerende glazen. Vraag hierover meer advies aan een opticien.

 

DIABOLA zonnebrillen komen met: een zacht brillentouwtje, ronde doos, zacht hoesje en een handleiding.

Materiaal frame: gerecycleerd plastic, BPA vrij - gepolariseerde lenzen van polycarbonaat.

Leeftijd: 0 - 1 jaar
Afmetingen: 3,6 cm hoog - 10,3 cm breed - oren 11 cm

_

Spelen, springen, lopen, dansen, ... het kan allemaal met de kinderbrillen van Ki et La. Sinds 2010 brengt dit Franse merk ons hippe maar vooral onbreekbare kinderzonebrillen die comfortabel zijn om te dragen, opvallen door hun innovatief design, licht aanvoelen en perfecte bescherming bieden tijdens de zonnige dagen.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Ki ET LA brengt ons een hele collectie kleurrijke en hippe zonnebrillen voor kinderen die de ogen van jouw kleintje optimaal beschermen tegen de zon en schadelijke UV-stralen. De kinderzonnebrillen hebben een innovatief design, zijn praktisch onverwoestbaar en zitten super heerlijk. Een echte zomer-musthave! De brilletjes hebben een anti- UVA , anti- UVB - en anti- UVC -filter, een anti-blauw licht filter die schittering verminderd en dikke brilglazen waardoor de ogen van je kinderen volledig afgeschermd worden. De baby modellen groeien helemaal mee met je baby, bestaat uit 1 stuk zonder scharnieren waar vingertjes tussen kunnen blijven stelen en dat is niet alleen handig maar ook een mooi voorbeeld van het vindingrijk design van dit merk. Helemaal hip zijn hun beeldschermbrilletjes, speciaal ontworpen om de ogen van kinderen te beschermen tegen schadelijk blauw licht van schermen en tablets. Stijl staat altijd centraal bij dit jong en fun merk uit Frankrijk. Het verhaal van Ki et La begon in 2010 met 3 jeugdvrienden die een nieuwe visie brengen in de wereld van kindermode en accessoires met een ultra-technisch gamma brilletjes, zonder dat ze hiervoor moeten inboeten aan stijl. Hun made-in-Paris designs zorgen voor kleur en stijl op elke zonnige dag en bieden comfort en veiligheid voor kleintjes vanaf de geboorte tot je tieners is huis hebt.