Poppenkast - Boomgaard

Fantasierijk speelgoed voor uren speelplezier

Staat: Nieuw product

Haba

HAB983

Ben je al eens op de boomgaard van Haba geweest? Het blukt er van het vers fruit maar pas op voor Theo de kraai want deze heeft ook honger...

Deze knappe poppenkast van Haba is super leuk speelgoed voor je kleintjes om verhaaltjes te verzinnen, vertellen en te bewonderen.

64,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306184

CollectiePoppenwereld
TypePoppenkasten
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 3 jaar

Poppenkast Boomgaard van Haba uit stof met gordijntjes,. Dit poppentheater voor kindjes wordt met kunststof stokken gemonteerd: verbinden, vastmaken – en de voorstelling kan beginnen!

Exclusief handpoppen, op zoek naar fijne poppenkastpoppen kijk dan even hier >

Inhoud: 12 verbindingen, 1 stoffen hoes, 18 stokken

Afmetingen: 94 x 64 x 31 cm

Materiaal: polyester en polyvinylchloride

Leeftijd: vanaf 3 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!