Poppenkast - Jan Klaassen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB419

Poppenkast spelen met HABA (14)

Hoera, daar is Jan Klaassen! Hij heeft ook zijn vrienden de prinses en de kikker meegebracht. Zodra het doek opengaat, kan de spannende voorstelling beginnen.

Dit is een echte klassieker en blijft heel lang super interessant en leuk voor je kindjes om mee te spelen, toneeltjes te brengen en verhaaltjes te verzinnen. De kleine toeschouwers bepalen welk stuk wordt opgevoerd,  applaus is verzekerd.

99,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303905

CollectiePoppenwereld
TypePoppenkasten
Leeftijdvanaf 2 jaar

Deze leuke Jan Klaassen poppenkast van HABA is het ideale speeltheater voor al je handpoppen. Je kan het doek lang 2 kanten opzij schuiven en er zijn lussen voorzien om de handpoppen op te bergen. Deze Haba poppenkast wordt geleverd zonder handpoppen.

Afmetingen: hout, polyester en metaal

Materiaal: 152,5 x 64 x 47 cm - gewicht 3,2 kg

Leeftijd: vanaf 2 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0003.58
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories