Quiz/taktiekspel - Iquazu

Staat: Nieuw product

Haba

HAB154

Gezelschapsspelen van HABA (133)

Moedig vertrekken jullie naar de gevaarlijkste plek van het land om jullie edelstenen in veiligheid te brengen. In de rotswand achter de waterval Iguacu zijn ze beschermd tegen indringers.

Alleen wie zijn kaarten handig inzet om de edelstenen van zijn kleur op de beste plekken te plaatsen, kan het spel winnen

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303443

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 10 jaar

Tacktiekspel met hoogwaardige vormgeving en dynamisch speelveld: edelstenen verdwijnen en nieuwe bonuskaartjes komen tevoorschijn.

Inhoud spel: 1 vierdelig spelbord, 2 scoreborden, 2 kunststof rails, 45 bonuskaartjes, 1 waterkader, 8 waterstroken, 60 kaartjes, 140 edelstenen in vier kleuren, 1 edelstenenkist, 50 waterdruppels, 1 waterkist en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Geschikt vanaf 10 jaar

Aantal spelers: 2-4

Duur: 50 minuten

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
31.37.331.91.709
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories