Race base voor Mini-Flip loopwagen

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

HEB190

Mini-Flip Mix & Match (45)

Verandert in enkele seconden van rocker naar ride-on, draai gewoon aan de grendel en omdraaien maar!

Voor alle ooms, tantes en grootouders: dit is het perfecte verjaardagscadeau. Drift en draai met de Race Base-zwenkwielen, een handige add-on voor jouw mini flip.

74,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5120

KleurHout
Leeftijdvanaf 1 jaar
FietsenMini-flip

Race base voor de Wishbone Mini-Flip loopwagen. Bevestig de Mini-Flip Race Base aan je Mini-Flip Top om de loopwagen in een racer te veranderen voor je opgroeiende peuter. Eenvoudige conversie naar rocker, draai gewoon aan de grendel!

Ideaal voor zelfverzekerde peuters, aanbevolen vanaf 12 maanden. 
Opgelet: Dit is alleen een verwisselbare basis. Mini Flip apart verkrijgbaar.

Wishbone Mini-Flip Race Base inclusief schommelende rails en vier zwenkwielen, ideaal voor avontuurlijke wereld ontdekkers. Moet samen met Wishbone Mini-Flip Top worden gemonteerd om Mini-Flip Racer te creëren, een leuke rock & roll ride-on voor kleuters.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.
Collectie Mini-Flip Mix & Match
Inspiratie en stories