Razend leuk gezelschapspel - Landen van Europa

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (26)

Ga voor speelplezier voor het hele gezin én leer tegelijk heel Europa kennen.

Reis kris kras door de 51 Europese landen. Zoveel landen, steden, vlaggen ... geen wonder dat de toeristen langzaamaan het overzicht verliezen. De spelers helpen hen zich te oriënteren, door te raden waar de toeristen zich momenteel bevinden. Hoe vroeger het juiste land wordt geraden, hoe meer punten dat oplevert. Wie Europa het beste kent en als eerste met zijn/haar toerist rond het speelbord is gereisd, is de winnaar.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304534

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Leuk kennisspel van HABA 'Landen van Europa' om al spelend Europa te ontdekken met een variant voor Europa-experts... een razend leuk kennisspel voor kleine wereldreizigers.

Materiaal: hout, karton
Leeftijd: vanaf 8 jaar - Opgelet, niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Speelduur: ongeveer 20 min

Inhoud: 4 speelfiguren toeristen, 1 speelbord, 4 overzichtskaarten met vlaggen, 76 speelkaarten (51 landenkaarten, 16 antwoordkaarten, 8 risicokaarten, 1 kijken-verboden-kaart), 1 spelhandleiding.

Korte instructies:

• Spelbord in het midden op tafel leggen, per speler overzichtskaart met vlaggen, een speelfiguur en de bijpassende antwoord- en risicokaarten met dezelfde kleur verdelen.
• 51 landenkaarten mengen en met de kijken-verboden-kaart als verdekte stapel naast het spelbord leggen.
• De uitdager neemt de bovenste landenkaart en geeft aanwijzingen over het gezochte land. Medespelers leggen de gepaste antwoordkaart en gebruiken evt. risicokaarten.
• Werd het land geraden? Afhankelijk van het aantal nodige aanwijzingen, maximum vier velden vooruit gaan.
• Als een speler met zijn figuur op of voorbij het startveld komt, de ronde nog afmaken tot bij de startspeler. Wie het verste komt, wint het spel.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.8
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories