trousse rectangulaire Nour 'étoiles'

rechthoekige Nour etui 'star'

Staat: Nieuw product

Georges & Rosalie

KZ26145

Uit de Nour collectie van Georges & Rosalie.
Hebbedingen voor retro kids én mama's worden bezaaid met gloednieuwe prints in een mix van pasteltinten en scherpe kleuren. Pasteltinten gemixt met scherpe kleuren & luxueuze lurex is de glamoureuze touch die de Nour collectie onderscheidt van andere. Net als deze rechthoekige pennenzak!

25,00 €

Add to my wishlist

Een funky sterren motief en rosé lurex promoveren de pennenzak tot een musthave voor kids naar school en onderweg. Niet alleen leuk als pennenetui, maar ook handig als mini toilettasje. Met een zijvak binnen en een extra zakje met rits vooraan.

Materiaal: katoen.
Afmetingen: 23x15x5 cm
 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
231550.35
Georges & Rosalie is een Frans merk dat superleuke spulletjes en accessoires maakt uit textiel. Een bijzonder merkje voor dames en (hun) kids. Het merk werd opgericht in 2005 en in 2006 werden hun producten reeds in meerdere conceptstores verdeeld. Geleid door hun expertise in ambachten (borduren, tapisserie én een opleiding bij de School voor Toegepaste Kunsten in Parijs), besloten de twee ontwerpers Alexandra en Severine, om te werken rond een mix van felle én donkere kleuren. Iets dat minder vaak gebruikt wordt in de wereld van kinderen en daarom heerlijk origineel. Alexandra en Severine zoeken hun inspiratie bij een heleboel invloeden; het circus, folklore, de zigeuner cultuur ... en verwerken dit op een prachtige manier in hun creaties. Ontdek kleurrijke speenkoordjes,bijzondere tasssen en snoezige sloefjes! Alle George & Rosalie producten worden fair-trade gemaakt ik kleine ateliers in Vietnam.