retro ijzeren deurknopje

Staat: Nieuw product

Nordal

Dit geweldige deurknopje heeft een heerlijke shabby chic look... De afwerking in ijzer geeft een stevig gevoel en authentieke look. Romantisch...

4,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6264

Dit geweldige deurknopje heeft een heerlijke shabby chic look... De afwerking in ijzer geeft een stevig gevoel en authentieke look. Romantisch afgewerkt met een heerlijk retro design. Erg leuk om oude kastjes en bureautjes mee op te fleuren. Keuze uit enkele mooie knopjes. Diameter: 2cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2000.35
Nordal is een Deens familiebedrijf, waarbij de sleutelwoorden ‘spannend’ en ‘functioneel’ design voor het huis zijn. In het Nordal team zitten een heleboel ontwerpers met een niet aflatende gevoel voor stijl en ervaren inkopers die elke keer opnieuw zorgen voor een spannende Nordal collectie. Nordal begon met oude, shabby chique meubels uit India, maar sindsdien is er veel veranderd. Het oude meubilair is vervangen door nieuwe, kwaliteitsvolle ontwerpen in een designer jasje. Bij Nordal, wordt er een erg groot deel van de producten zelf ontworpen en daarna vervaardigd in het Verre Oosten in goed omstandigheden. Dit alles geeft ons een unieke collectie met de beste mix van uitgebreide kennis én gevoel voor design.