ensemble robe Côté Soleil pour poupée Les Chéries

reuzeleuk geruit poppenkleedje Les Chéries

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ21169

'Les Chéries' by Miss Corolle (28)

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

28,25 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Zo is de Côté Soleil zomeroutfit uit de Les Chéries collectie ideaal voor een zonnige poppendag!

Een retro ruitjes jurk afgewerkt met een mooi borduursel en een bruin riempje om te tailleren is deze zomer op en top trendy in poppenland. En de bruine botjes en bijpassend handtasje vullen de hippe country-look perfect aan. Voor Les Chéries poppen van 33 cm en poppenmama's vanaf 4 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03300.35
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.

product referentie :BLW56

Collectie 'Les Chéries' by Miss Corolle
Inspiratie en thema's