Reuzeleuk reisspel - Zeeslag

Staat: Nieuw product

Haba

Wat zou je geven voor een stille achterbank? Wel het hoeft niet vele te kosten. Dit heerlijk Haba reisspel is alles wat je nodig hebt om je kapoenen te entertainen on the road.

De magnetische onderdelen van dit heerlijk reisspel blijven perfect plakken op de stevige metalen doos. Verkrijgbaar in 2 talen en er zijn ook nog andere reispelletjes beschikbaar. Fijne reis!

12,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304665

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Leuk reisspel Zeeslag van HABA, ideaal voor lange autoritten, vliegreizen of kinderen te entertainen als je op restaurant of vakantie bent.

• Beide spelers verdelen volgens de regels, in het geheim de 5 bootkaartjes over het linker zwembad van het spelbord.
• Om beurt noemt elke speler een veld (kleur van de parasol + nummer op het startblok) en probeert zo de boten van de medespeler te vinden.
• De medespeler moet antwoorden of zich daar een (deel van een) boot bevindt: treffers worden met de uitwisbare stift met een X op het kleine zwembad aangeduid, geen treffers met een cirkel.
• Een speler moet zeggen wanneer een van zijn boten volledig werd ontdekt en het kaartje van het spelbord nemen.
• Het spel eindigt zodra een speler alle boten van de medespeler heeft ontdekt en dus het spel wint.


Leeftijd: vanaf 5 jaar
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 2 personen
Speelduur: ongeveer 10 min

Opgelet: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, vanwege verstikkingsgevaar en kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.56
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!