Rijgspel - Festive Fun

6 Stevige rijgkaarten in kerstthema

Staat: Nieuw product

Wee Gallery

KZP410

Op zoek naar een fijn en creatief kerstgeschenk? Deze zes stevige en duurzame veterkaarten stimuleren de fijne motoriek en ontwikkelen motorische vaardigheden van je mini. Daarnaast helpen ze bij kleurherkenning en kunnen ze zelfs dienen als kerstversiering!

Dit rijgspel bestaat uit zes rijgkaarten - gedrukt op dik en stevig karton -  perfect voor kleine handjes om mee te spelen of om aan de boom te hangen om te bewonderen.

22,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WG-WG3014

TypeRijgspelletjes

Feestelijk rijgspel Festive Fun van Wee Gallery is een perfect eindejaarsgeschenk voor elk kind. De leerrijk kaarten stimuleren het creatief spel, de fijne motoriek en stimuleert de zintuigen. In dit mooie doosje zitten 6 stevige rijgkaarten in kerstthema - een kerstboom, en 5 kerstornamenten - die je 'af' kan maken met 6 kleurrijke veters.

Leeftijd: vanaf 3 jaar - niet geschikt voor kleinere kinderen vanwege verstikkingsgevaar
Materiaal: katoenen veters en stevig karton met FSC label, dit staat voor papier afkomstig uit duurzaam bosbeheer

_

Het assortiment van Wee Gallery bestaat uit kijkkaarten, knuffels, speelgoed, speeldekens en andere lifestyleproducten. Dit merk uit Californië maakt unieke producten voor baby's vanaf de geboorte tot ongeveer 24 maanden. Baby's zijn van nature aangetrokken tot zwart en wit. Het hoge contrast is niet alleen erg stijlvol maar de monochrome prenten en tekeningen zijn ideaal voor baby's om zich te focussen en je kleintje visueel te stimuleren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Wee Gallery - Studie toont aan dat kindjes vanaf de geboorte ongeveer 30 à 40 cm ver kunnen zien en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Dit principe is het fundament van Wee Gallery! Zwart-wit dieren en herhalende patronen vormen de rode draad doorheen de collectie.Kinderspulletjes die meegroeien met jouw kleintjeIn de eerste maanden stimuleren de patronen baby's visuele ontwikkeling. Later transformeren ze in herkenbare dieren die kindjes kunnen aanduiden en benoemen. Ook na de pamperperiode blijven kinderen gefascineerd door Wee Gallery. Ze kunnen de vertrouwde dieren spotten op textiel , plaktattoos , activiteitenboekjes , nesting dolls en meer! Ontdek hieronder het volledige assortiment.