Rond motoriekbord - Wereld van de brandweer

Staat: Nieuw product

Haba

HAB243

De brandweerauto die is rood, de helm is geel en de boom is groen. Dankzij dit leuke schuifbord uit hout leren kindjes al vroeg om kleuren te onderscheiden en op de juiste plek toe te wijzen. Als ze het schuifbord omdraaien, ontdekken ze al spelend geometrische figuren waaronder de cirkel en het vierkant.

17,50 €

14,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302210

TypeBehendigheidsspelletjes
Leeftijdvanaf 1 jaar

Rond motoriekbord uit hout van Haba: Wereld van de brandweer. Leuk hebbeding om thuis, onderweg of in de klas mee te spelen. Bevorderd de fijne motoriek en het (her)kennen van de kleuren.

Afmetingen: 22,5 cm diameter
Materiaal: berkenmultiplex.
Leeftijd: ideaal voor kleintjes vanaf 1 jaar
Vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.54.522.50.31
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!