Rond motoriekbord - Wereld van de brandweer

Staat: Nieuw product

Haba

HAB243

De brandweerauto die is rood, de helm is geel en de boom is groen. Dankzij dit leuke schuifbord uit hout leren kindjes al vroeg om kleuren te onderscheiden en op de juiste plek toe te wijzen. Als ze het schuifbord omdraaien, ontdekken ze al spelend geometrische figuren waaronder de cirkel en het vierkant.

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302210

CollectieBrandweer
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 1 jaar

Rond motoriekbord uit hout van Haba: Wereld van de brandweer. Leuk hebbeding om thuis, onderweg of in de klas mee te spelen. Bevorderd de fijne motoriek en het (her)kennen van de kleuren.

Afmetingen: 22,5 cm diameter
Materiaal: berkenmultiplex.
Leeftijd: ideaal voor kleintjes vanaf 1 jaar
Vanaf 1 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.54.522.50.31
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.