kersttapijt - rose

Rose/Gold rond kersttapijt

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM003

Prachtig onder de kerstboom, om pakjes om te openen of voor de kindjes om op te spelen terwijl jullie genieten van het kerstapperitief. Wat denk je? Enkel nog je favoriete kleur kiezen en je bent vertrokken voor stijlvolle eindejaardagen!

42,00 €

Add to my wishlist

Probeer maar eens een keuze te maken uit de prachtige Ferm Living vloerkleden. Dit roze ronde kersttapijt misstaat niet in je interieur tijdens én na de feestdagen. Het is gemaakt van velour en afgewerkt met feestelijke geometrische vormen in goud. Gebruik het om onder de kerstboom te leggen of om je interieur extra kerstig te versieren op een stijlvolle manier.


Afmetingen: Ø 120 cm
Materiaal: 100% katoen, met borduursels in gouden metaalgaren.
Design: samen ontworpen met Leise Dich Abrahamsen

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieurmerk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.36
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.

product referentie :24219