Rubberhouten puzzel - Zeedieren

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT253

Het vergt geduld en concentratie om puzzels op te lossen, zelfs als ze er zo leuk uitzien als deze eerste inlegpuzzel met mooie zeedieren van Plantoys.

Puzzel erop los met deze oceaandieren of speel apart met de figuurtjes en verzin keer op keer je eigen verhaaltjes!

 

20,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4643

CollectieGames & Puzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 18 maanden

Houten puzzel Zeedieren van Plantoys. Dit soort speelgoed helpt de cognitieve vaardigheden verbeteren en ontwikkeling. Tegelijk is het ideaal speelgoed om samen te spelen en zo sociale & communicatieve vaardigheden spelenderwijs te oefenen.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen: 14 x 21 x 2,3 cm
Materiaal: ecologisch rubberhout - ethisch verantwoord geproduceerd in Thailand met oog voor de natuur en deel van een herbebossingsprogramma.

_

Dit speelgoed van PlanToys is gemaakt van hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.