Schaakspel - Musée Du Louvre

Houten spelklassiekers voor mini schaakwonders van 6 jaar

Staat: Nieuw product

Vilac

JT278

Zin in een spannend potje schaken? Dit eerste schaakbord op kindermaat bevat imposante houten schaakstukken in de vorm van bekende Egyptische goden en er staan hiërogliefen op het bord.

Mooie cadeau en makkelijk op te bergen dankzij het mooie design.

39,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9506

SamenstellingenHout
CollectieVilac Jeux
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

Schaakspel Du Louvre van het Franse VILAC is een moderne en kindvriendelijk versie van een utieme spelklassieker in het thema van het oude Egypte. Het bordspel is gemaakt uit hout. Alle 32 stukken zijn prachtig uitgewerkt, in haar typische retromotieven en scandi kleuren. Een musthave.

Leeftijd: Geschikt voor schaakwonders vanaf 6 jaar

Afmetingen: 41 x 41 x 2,5 cm

Materiaal: hout, bord is opplooibaar en komt in een handig stoffen draagtasje

_

VILAC dat is kleurrijk, klassiek en toch tijdloos speelgoed voor kinderen die graag volop spelen, beleven en fantaseren. Een perfecte match met de speelgoedcollectie van De Kleine Zebra. Hun collectie van rollenspeelgoed, spelletjes, buitenspeelgoed, originele cadeaus & accessoires wordt ontworpen in het hart van de Jura (Frankrijk) en zal menig kinderhart moeiteloos veroveren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!