Schattige kapstok - Boerderij

Staat: Nieuw product

Haba

KZ16309

Aan deze mooie kapstok kunnen jassen, sjaals en andere dingen 'beestachtig' goed worden opgehangen. Met montagemateriaal (schroeven en pluggen)....

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7093

CollectieKinderkamer
TypeKapstokjes
Aan deze mooie kapstok kunnen jassen, sjaals en andere dingen 'beestachtig' goed worden opgehangen. Met montagemateriaal (schroeven en pluggen). Materiaal: beukenhout, multiplex, metalen haakjes. Afmetingen: B 40 x H 24 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.38.641.40.679
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.