kerstsok - Polar Bear

schattige kerstsok 'Polar Bear'

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP008

Kerstmis - FABELAB (13)

So cute!!! Deze schattige witte ijsbeer wacht vol spanning op de kerstman. Met zijn oogjes toe, niet spieken! Wie weet wat stopt de heilige man in je sok?

34,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Een vrolijke kerstsok die je aan de open haard kan hangen of ergens anders in je huis om cadeautjes of andere kleinigheidjes in te stoppen.

De schattige ijsbeer is een perfecte toevoeging aan je kerstdecor en zal een van de favorieten van je kindjes zijn! Misschien mag hij na de kerst ook nog wel blijven hangen ;-)
Combineer de ijsbeer met de andere beestige kerstsokken van FABELAB voor een beestenboel tijdens de kerst!

Afmetingen: 54x30 cm
Materiaal: 100% biologisch katoen


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!

product referentie :3703010100

Collectie Kerstmis - FABELAB
Inspiratie en thema's