Schattige kleurset - Baby Animals

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER368

Compact en creatief plezier met Tiger Tribe! (50)

Maak kennis met de meest schattige kittens, speelse puppy's en knuffelige koala's in deze zalige kleurset. Alles wat je nodig hebt, zit in de stevige, op zichzelf staande doos, met een magnetische klep om de inhoud veilig op te bergen.

Deze premium kleurset is ontworpen voor draagbaar spel, dankzij het perfecte formaat gooit je het zo in je tas voordat je de deur uitgaat. Dit is misschien wel hét ultieme schermvrije cadeau voor kinderen!

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3760281

TypeKleursets
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenDieren

De compacte Kleurset Baby Animals van Tiger Tribe is ontworpen om je mini onderweg gelukkig te houden of boven te halen en meteen alles bij de hand te hebben om te beginnen kleuren. Makkelijk, draagbaar en een echte must-have voor als je met kindjes op restaurant gaat of even moet wachten bij de dokter.

Elke set bevat:

  • 36 kleurplaten
  • 5 vellen prachtige full colour stickers
  • 10 viltstiften
  • handige opbergdoos, perfect voor onderweg


Afmetingen doos: 14 x 21 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

De creatieve kleursets van Tiger Tribe zijn er in verschillende thema's, de verpakking is speciaal ontworpen met opbergvakken om papier en kunstwerkjes veilig in te bewaren, dit maakt de creatieve sets perfect als reisspel zonder geknoei en zonder gedoe.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!
Collectie Compact en creatief plezier met Tiger Tribe!
Inspiratie en stories