Schattige knuffel Buddy - Fox

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP196

Fabelab's Enchanted Forest (27)

Met Buddy Fox wordt elk kind meteen beste vriendjes. Buddy is prachtig van kleur en volledig gemaakt uit organische materialen zodat hij veilig is voor je kind. Zijn lange armen en benen maken het makkelijk om Buddy overal makkelijk mee naartoe te nemen, zijn schattige snorharen en guitige oogjes breken meteen het ijs.

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-1005605127

CollectieEnchanted Forest
TypeKnuffels
KleurRood
DiertjesVos

Buddy fox is een dromerig vriendje uit de prachtige collectie van het Deense Fabelab. De knuffeltjes van Fabelab groeien en evolueren net zoals onze kinderen. Deze beer komt uit een collectie zachte vriendjes met ook nog een beer, eenhoorn en konijn. Het zijn ideale vriendjes voor jouw kleintje en passen perfect in de verhalende en dromerige wereld van dit prachtig merk.

Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS-label en maisvezel vulling

Afmetingen: 28 cm hoog

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152870.1
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Enchanted Forest
Inspiratie en stories