Schitterende metallic zijde stiften

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER346

Deze metallic markers worden zijdezacht als een pastel en tegelijk zijn de kleuren intenser en glanzender dan een standaard kleurstiften.

Voor extra kleurplezier kan je eenvoudig water toevoegen met een penseel om een ​​zachter, aquareleffect te creëren. Combineer met een van onze geweldige kleursets voor urenlang creatief plezier!

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3770128

TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Tiger Tribe's metallic zijde stiften zijn ideaal voor de meest schitterende tekeningen en kunstwerkjes. Metallic Silk Crayons zijn niet giftig, geurvrij, in water oplosbaar en stevig gemaakt voor kleine handen om vast te pakken. In deze set zitten 6 sprankelende, juweelkleurige kleurbenodigdheden voor kinderen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, maar de geweldige collectie van TIGER TRIBE zorgt voor een vrolijk en welgekomen tegengewicht. De vrolijke collectie geschenken, creatieve benodigdheden en fijne hebbedingen zijn precies waar ouders en hun kroost naar verlangen. Dit merk uit Australië tovert een glimlach op het gezicht van ieder en is geweldig om te geven én te krijgen!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!