Set tekensjablonen Thuis - Aujourd'hui c'est mercredi

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO340

Teken jouw eigen huis of droomwoning! Met deze 2 plastic sjablonen kan je heel wat meubels en accessoires eenvoudig natekenen. 

Beginnerstip: je kan de sjablonen met een plakbandje vastzetten als het sjabloon te veel beweegt tijdens het kleuren.

8,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713603

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeTekendozen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Set tekensjablonen Thuis uit de Aujourd'hui c'est mercredi-collectie van Moulin Roty. Je kan de sjablonen gebruiken met stiften, potloden of verf. Afwasbaar en herbruikbaar.

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Afmetingen: L 27 x I 19 cm

_

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!