Set van 12 Bibs loops lavender & baby pink & orchidee

Staat: Nieuw product

BIBS

MLU055

Voor fans van roze tinten ! Bibs Loops zijn een klassieke clip die iets aan elkaar kan maken of kan functioneren als een klem. Gemaakt van lichtgewicht materiaal en gemakkelijk schoon te maken! Ze zijn perfect voor zoveel dingen: een ketting maken voor de kinderwagen, speelgoed ophangen, spullen vastklikken, een bijtspeeltje om op te knabbelen of gewoon om mee te spelen.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 70.000.304

TypeLoops
KleurRoze

Multifunctionele set van 12 lavender, baby pink & orchidee Bibs loops, deze set ringen in 3 verschillende kleuren kan je aan elkaar vast maken om een lange ketting te maken. Ideaal voor onderweg, in de buggy of draagmand. De loops zijn makkelijk vast te nemen door kleine handjes, je kan er een knuffel aan vastmaken zodat deze niet op de grond kan vallen. Je kan de ringen gebruiken als wagenspanner of om een tetradoek tegen de zon op zijn plaats te houden. Ze komen goed van pas als speelgoed voor je kleintje, zijn licht en makkelijk proper te houden.

Plus: je kleintje mag er naar hartenlust op bijten bij doorkomende tandjes, de BIBS Loops zijn gemaakt van BPA, PCV en ftalaten-vrij materiaal. Verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, je kan ook verschillende sets combineren om een langere ketting te maken.

Leeftijd: van 0 - 3 jaar

Materiaal: BPA, PVC en ftalatenvrije kunststof

Herkomst: ontworpen en geproduceerd in Denemarken

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
58180.05