Set van 12 bloemen wascokrijtjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ819

Wat zullen we kleuren? Een regenboog of bloemenwijde, een huis of tijger? Met deze handige waskrijtjes kan je alle kleuren van de regenboog op papier zetten.

De peuterkrijtjes komen in een makkelijke houder en dankzij de ergonomische vorm passen ze perfect in kleine kinderhandjes.

7,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09005

CollectieThe colors
TypePotloden & wasco's
Technieken & ambachtenKleuren
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 18 maanden

Set van 12 wasco's in de vorm van bloemetjes uit de Les Couleurs lijn van Djeco. Ze komen in een handige houder. Ideaal om je peuter aan het kleuren te zetten.

Leeftijd: vanaf 1,5 jaar
Afmetingen: de krijtjes zijn 4,5 x 4,5 cm - verpakking: 18,5 x 5 x
18 cm

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 23/08/2021
Ligt goed in de hand, mooie kleuren! Niet geschikt voor glad papier.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!