Rendier en sterren servetten - small

Set van 16 papieren rendier en sterren servetten - small

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR164

Meri Meri: Kerst (70)

Rudolf met een neonrode sjaal is de blikvanger op deze prachtige feestservetten vol sterren. Deze papieren servetjes brengen vast en zeker heel wat kerstsfeer aan je feesttafel !

5,51 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 179002

CollectieKerstmis
TypeServetten
KleurWit

Kerstfeestje thuis of op kantoor? Deze set van 16 kleinere papieren servetten met neon print en details in goudfolie, zijn de perfecte partyware voor de feestdagen.

Perfect te combineren met de bekertjes en de bordjes met dezelfde rendier- en sterrenprint.

Afmetingen servet: 12.5 x 12.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories