set van 2 houten puzzels*

Staat: Nieuw product

Haba

1, 2, 3,... 4! Hier komen de vingers van de kleinsten op dreef! Wie de gekleurde stukken op de juiste wijze in de lijst puzzelt, kan zich op een...

17,50 €

12,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300530/531/529

Leeftijdvanaf 18 maanden
# Puzzelstukken1-10 stukken
1, 2, 3,... 4! Hier komen de vingers van de kleinsten op dreef! Wie de gekleurde stukken op de juiste wijze in de lijst puzzelt, kan zich op een schattig puzzelplaatje verheugen. De set bevat twee spannende puzzels en zorgt voor het eerste puzzelplezier. De houten puzzels van HABA bevorderen de fijne motoriek en de oog-handcoördinatie, geschikt voor puzzelwonders vanaf 1,5 jaar.

Komt in drie uitvoeringen.
Materiaal: lindemultiplex.
Afmetingen lijst: 17,5x14,5 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.514.500.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.