chaussettes roses et grises pour poupon 36 cm

Set van 2 paar Les Classiques poppensokken

Staat: Nieuw product

Corolle

KZ21177

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen...

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BMD60

Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of stadium zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle. Kleine meiden vanaf 3 jaar vinden de pop van hun dromen, de bijhorende garderobe en verzorgingsproducten in de 'les classiques'-collectie.
Geen koude voetjes meer voor jouw babypop met de leuke poppensokjes! De set komt met 2 paar sokken: roze en grijze. Lekker gezellig! Geschikt voor Les Classiques poppen van 36 cm en poppenmama's vanaf 3 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.13
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.