Set van 2 Yoko mini knuffeldoekjes - Tuscany rose/sandy mix

Twee streelzachte slaapkonijntjes uit organisch tetra katoen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD1634

Slaap zacht met Liewood (184)

De Yoko knuffeltjes komen in duo en zijn ideaal om mee te knuffelen, spelen en slapen. niet te groot en niet te klein. Eigenlijk perfect om je kapoen overal en altijd te vergezellen waar hij of zij ook heen gaat.

Nu is het nog enkel aan jou om je favoriete kleurtjes te kiezen want dit konijn en beertje komen in de mooiste Liewood kleurnuances.

24,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12941 2071

CollectieYoko
TypeKnuffeldoekjes
PrintsTuscany rose
KleurRoze

Set van 2 Yoko mini knuffeldoekjes Tuscany Rose en Sandy Mix uit de geweldige collectie van Liewood hebben een hoog knuffelgehalte en maken elke baby, peuter, kleuter en kleine knuffelkampioen blij.

Materiaal oortjes en doek: 100% organisch tetra katoen, hoofd: 100% organisch katoen
Afmetingen: 25 x 25 cm

Wassen is belastend voor het milieu en we raden je aan om je LIEWOOD-product voorzichtig te behandelen. De biologische stof en kleurstoffen die worden gebruikt tijdens de productie van het product blijven langer mooi als ze worden gewassen op lage temperaturen, wat ook middelen zoals water en zeep zal besparen.

Wasvoorschriften: met de hand wassen in koud water • mag niet in de droogkast • niet bleken • niet strijken • niet chemisch reinigen • wassen met vergelijkbare kleuren

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.1
Liewood - Dit Scanidavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord-producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Slaap zacht met Liewood
Inspiratie en stories