Set van 3 jongleerballen

3 ballen om te jongleren in goud en zilver

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO103

Alles voor een circus feestje (21)

Maak van jouw kleine clown een echte circusexpert dankzij deze set leuke jongleerballetjes in goud en zilver. Dit speelgoed is perfect om de fijne motoriek en behendigheid te oefenen op een leuke en speelse manier voor zowel jong als oud(ers)

Ideaal cadeau voor kinderen die van het circus en circuskunstjes houden!

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713145

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Schitterende set van 3 jongleerballen in goud en zilver uit de Aujourd'hui c'est mercredi collectie van Moulin Roty. Deze balletjes komen verpakt in een mooie vintage doos, extra leuk als origineel cadeau-idee!

Afmetingen: 6 cm diameter

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/12/2020
Goede kwaliteit en precies als beschreven.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories