Set van 6 schuimmarkers

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ816

Stempelen en tekenen in één, dat doe je met deze leuke set schuimstiften van Djeco. Je kan er je kleurplaat op een originele manier mee inkleuren of vrij mee aan de slag gaan. Erg fijn kleurmateriaal voor de allerkleinsten.

13,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09002

CollectieThe colors
TypeStiften & pennen
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 18 maanden

Set van 6 schuimmarkers van Djeco om heerlijk mee te stempelen. In deze set zitten 8 kleurrijke stiften met een zachte stempelpunt die je kan afsluiten met een dopje . De inkt is afwasbaar, handig met kleine picasso's in huis. De ergonomische vorm zorgt er voor dat kleintjes ze makkelijk kunnen vastnemen.

Leeftijd: vanaf 18 maanden
Afmetingen doos: 25 x 15 x 4 cm

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!