Set van 8 dubbele wasco's

Dikke waskrijtjes met dubbele punt in de mooiste kleuren

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ13629

Les Couleurs: creatieve tools van Djeco (23)

Acht wasco's, zestien kleuren. denk er eens aan hoeveel prachtige kunstwerkjes je kleine Picasso hiermee kan kleuren. de wasco's zijn lekker dik en stevig, tegelijk passen ze perfect in kleine kleuterhandjes.

5,30 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08874

CollectieThe colors
TypePotloden & wasco's
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 3 jaar

Laat je creativiteit de vrije loop met deze mooie set van 8 duo waskrijtjes met in totaal maar liefst 16 kleuren. Door de dikte van de wasco's zijn ze gemakkelijk vast te houden. De ideale krijtjes voor die eerste prachtige creatieve tekening van je peuter.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen verpakking: 18 x 12 x 2 cm

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.521.53.40.415
  • Door Martine D.
  •  de 07/12/2021
liggen goed in kleine kinderhandjes mooie kleurtjes
  • Door Veronique H.
  •  de 30/11/2020
Ok in orde
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Les Couleurs: creatieve tools van Djeco
Inspiratie en stories