Set van 8 papieren rendier en sterren bekertjes

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR163

Meri Meri: Kerst (73)

Rudolf met een neonrode sjaal is de blikvanger op deze prachtige feestbekertjes vol sterren. Deze papieren bekers brengen vast en zeker heel wat kerstsfeer aan je feesttafel !

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 179011

CollectieKerstmis
TypeBekers
KleurWit

Kerstfeestje thuis of op kantoor? Deze set van 8 papieren bekers met neon print en details in goudfolie, zijn de perfecte partyware voor de feestdagen.

Perfect te combineren met de servetten en de bordjes met dezelfde rendier- en sterrenprint.

Inhoud beker: 260 ml.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories