Sfeervol kartonboek met gaatjes - Verstoppertje

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

KZ26416

Een stevig boek met meer dan 30 doorkijkgaatjes. Speel je mee verstoppertje met ons? Kijk goed en zoek. Wat zie je door de gaatjes? En is wat je ziet wel echt?

13,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurHector Dexet
IllustratorHector Dexet
GenrePeuterboeken
ThemaDieren

Kleine kinderen ontdekken wonderlijke dingen met dit sfeervol gaatjesboek Verstoppertje. Met kleurrijke, grafische tekeningen.

Auteur & illustrator: Hector Dexet
Leeftijd: +2 jaar.
Pagina's: 38
ISBN: 9789462910461

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
19.523.500.35
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.