Sleeping Buddies knuffeldoek - Flower*

Staat: Nieuw product

Hoppa

KZ21567

De Sleeping Buddies knuffeloek is niet enkel zacht voor je baby'tje, maar ook voor het milieu... want hij is gemaakt uit 90% eco-katoen!! Het fleurig bloemetje is een bijzonder slaapwel-vriendje voor je kleine oogappel en heeft een zacht roze achterkant.

10,95 €

5,48 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

TypeKnuffeldoekjes
KleurRood
Korting- 40 %

De fraaie bloem gaat dan ook overal mee naartoe: in de auto, de kinderwagen of in bed... de Sleeping Buddies knuffeldoek en je baby'tje zijn al snel onafscheidelijk!

Materiaal: 90% katoen, 10% PE.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.