Slim rekenspel - Het Masker Van Amon Ra

Staat: Nieuw product

Haba

Wie wil er mee doen aan de geheime missie Amon Ra. Een team van vier gewiekste geheim agenten breekt bij het museum in en kraakt met precieze berekeningen de ingewikkelde codes van het beveiligingssysteem om zo tot bij de schat te komen.

Super leuk en leerrijk gezelschapspel voor iedereen die van rekenen houdt.

22,99 €

13,79 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5769

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 7 jaar
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Spannend rekenspel Het masker van Amon Ra is een bordspel van Haba dat spelenderwijs het hoofdrekenen oefent bij kleine speelvogels uit de lagere school.

Optellen, aftrekken, vermenigvuldigen of delen, de met de dobbelstenen gegooide getallen moeten zo worden gecombineerd dat de uitkomsten met de codegetallen overeenkomen. Wie slaagt er als eerste in om langs alle foto-elektrische versperringen te komen en het kostbare masker van Amon Ra te pakken te krijgen?

Inhoud speldoos: 1 speelbord, 4 geheim agenten, 15 getallenkaartjes, 6 dobbelstenen, spelregels.
Spelduur: ongeveer 15 minuten
Geschikt voor 2 tot 4 spelers van 7-99 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4.522220.11
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!