adorable coussin \'caneton\' 30x30cm

snoezig sierkussen met eendje

Staat: Nieuw product

By nord

KZ17445

By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische fauna en flora. Dit geweldige sierkussen met schattig eendje is dan ook...

40,00 €

12,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

By nord laat zich inspireren door de ruwe maar wondermooie Scandinavische fauna en flora. Dit geweldige sierkussen met schattig eendje is dan ook een absolute eyecatcher en hebbeding voor elke kinderkamer.

Respect voor het milieu is het stokpaardje van dit Deens interieurmerk. By nord gebruikt enkel 100% organische materialen en gaat prat op een gewetensvolle productie.

Materiaal: 100% katoen. Afmetingen: 30x30 cm. Binnenkussen bijgeleverd.

KleurMeerkleurig
Vormvierkant
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
303000.35
Eenvoud, functionaliteit en een bekwame productie: dat zijn de stokpaardjes van het wereldwijd befaamd Deens design. En bij het Kopenhaagse interieurmerk by nord is dat niet anders. Sinds 2008 produceren ze met volle overgave tijdloze home accessoires van de hoogste kwaliteit. De ruwe maar wondermooie Scandinavische natuur is hun grootste inspiratiebron. Maar hun liefde voor Moeder Natuur gaat verder dan dat. Organische materialen en een gewetensvolle productie liggen aan de basis van dit knap staaltje Deens design. Duurzame en unieke design producten met respect voor het milieu die schoonheid en functionaliteit combineren. Zeggen dat dat geweldig is, is een open deur intrappen.