Soft Cuddly Friends - konijn Tilda

Soft Cuddly Friends knuffelkonijn Tilda (30cm)

Staat: Nieuw product

Steiff

BER104

Wat een cutie ! Maak kennis met Tilda, het nieuwe knuffelkonijn van Steiff.

Dit Soft Cuddly Friends konijn Tilda is gemaakt van donzig, roze pluche! Ze heeft een superzachte neus en grappige lange oren.

29,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 080623

In het zitvlak en in de achterpoten zijn granulaatzakjes verwerkt. Hierdoor kan Tilda prima zitten. Bovendien kan daardoor je kind haar ook prima vastgrijpen en ermee spelen. Tilda is perfect als mooi kraam-, doop- of verjaardagscadeautje.

Ontdek de nieuwe collectie plushdieren van Steiff: de Soft Cuddly Friends. Absoluut niet gemaakt om zomaar in de kast te liggen, maar om overal met je kind naar toe te gaan. Ze zullen vast en zeker beste maatjes worden. Met hun ultra-zachte plushe vacht, moderne designs en prachtige kwaliteit, zullen ze niet alleen kinderen maar ook hun ouders bekoren. De Soft Cuddly Friends zijn helemaal klaar om gekust, geknuffeld en geaaid te worden, net zoals hun beroemde 'Knop in Oor'-neefjes sinds 1880 toen Margarethe Steiff begon met het maken van knuffeldieren.

Formaat: 30 cm
Materiaal: knuffelzacht pluche
Vulling: gestopt met synthetisch vulmateriaal
Ogen: kunststof ogen
Wasinstructies: in de machine wasbaar op 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.330.10.24
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.