Soft Cuddly Friends - teddybeer Terry

Soft Cuddly Friends teddybeer Terry (30cm)

Staat: Nieuw product

Steiff

BER098

Terry is een klassieke knuffelbeer in een nieuw eigentijds jasje en moderne materialen. Deze Soft Cuddly Friends teddybeer is 30 groot en met veel aandacht voor detail afgewerkt. Zijn pluizige, bruin gemêleerde vacht van donzig pluche nodigt uit tot aaien en knuffelen.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 113451

Terry heeft ingewerkte granulaatzakjes in het zitvlak en in de poten die ervoor zorgen dat hij goed blijft zitten. Bovendien stimuleren dit ook de fijne motoriek van kinderen wanneer ze hem grijpen en vastpakken.

Ontdek de nieuwe collectie plushdieren van Steiff: de Soft Cuddly Friends. Absoluut niet gemaakt om zomaar in de kast te liggen, maar om overal met je kind naar toe te gaan. Ze zullen vast en zeker beste maatjes worden. Met hun ultra-zachte plushe vacht, moderne designs en prachtige kwaliteit, zullen ze niet alleen kinderen maar ook hun ouders bekoren. De Soft Cuddly Friends zijn helemaal klaar om gekust, geknuffeld en geaaid te worden, net zoals hun beroemde 'Knop in Oor'-neefjes sinds 1880 toen Margarethe Steiff begon met het maken van knuffeldieren.

Formaat: 30 cm
Materiaal: knuffelzacht pluche
Vulling: gestopt met synthetisch vulmateriaal
Ogen: kunststof ogen
Wasinstructies: in de machine wasbaar op 30°C

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.30.090.22
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.